Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Tentang Kami

Tentang Kami

1

Salaku cabang tina Shandong Gaotang JBS Bioengineering Co., Ltd.  kami Jinan Erjin Impor sareng Ékspor Co., Ltd. utamina ngekspor bir, kaléng aluminium sareng tungtung. Shandong Gaotang JBS Bioengineering Co., Ltd. perenahna di Shandong Cina anu utamina dina bir sareng kaléng aluminium dua lembar. Didirikeun dina akhir taun 2005, ngalangkungan 67.000 méter pasagi, luas konstruksi 20000 méter pasagi, inpéstasi 110 juta RMB, omset 850 juta di 2019.

Kami nawiskeun bir lager, bir gandum sareng bir kandel kalayan alkohol tina 2,8% vol dugi 8,0% vol., Kami ogé bakal ngahasilkeun bir kandungan alkohol anu langkung luhur upami kabutuhan pelanggan sareng ayeuna kami henteu ngan ukur ngagaduhan mérek bir JINBOSHI tapi ogé nyayogikeun jasa OEM, ODM. Kami milih cai, malt, hops, ragi kualitas tinggi pikeun ngahasilkeun bir sareng kami ogé ngagaduhan sistem kualitas anu ketat dina prosés produksi sadayana pikeun mastikeun yén bir anu dihasilkeun sacara jelas jelas, seger. Shandong Gaotang JBS Bioengineering Co., Ltd. parantos lulus Sértipikasi internasional HACCP sareng ogé ngalirkeun sarat pamaréntah salaku pabrik bir anu tiasa ngahasilkeun bir pikeun diékspor, éta ngahargaan.

Kaléng inuman aluminium dua potong mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun bungkusan inuman sareng cocog pikeun bungkus bir, anggur, inuman karbonat, inuman énérgi, jus, téh, cai soda, sareng sajabana. Ieu mangrupikeun ukuran inuman anu tiasa diasupan: Slim250ml, Stubby 250ml, Sleek 250ml, Sleek 330ml, Standar 330ml, Standar 500ml, 12oz (355ml), 16oz (473ml). Kaléng ditawarkeun sasarengan sareng tungtung gampang-terbuka. Diaméter tungtung anu aya nyaéta kieu: SOT 200, SOT 202, SOT 206 sareng RPT 200, RPT 202, RPT 206. Kaléng sareng tungtung kami parantos lulus uji pihak katilu sapertos FDA, SGS sareng CA PRO65. Ayeuna, produk diékspor ka Asia Tenggara, Amérika Kidul, Amérika Kalér, Éropa, Wétan Tengah, Afrika sareng daérah sanés. Salaku tambahan, kami ogé nyayogikeun wadah bir sareng mesin calakan tiasa nyegel, teras-terasan nyayogikeun solusi bungkusan inovatif pikeun palanggan kami.