Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon produk utama anjeun?

Kaléng aluminium sareng tutup kanggo bir sareng inuman, tiasa bir, tiasa wadah jsb.

Kumaha kuring kéngingkeun cutatanana?

Ninggalkeun pesen atanapi ngirim surat ka kami, anjeun bakal kéngingkeun tanggapan balik dina 12 jam.

Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Biasana dina 25 dinten saatos mayar, utamina numutkeun jumlahna.

Naha anjeun nyayogikeun conto? éta gratis atanapi tambahan?

Leres, kami tiasa nawiskeun sampel gratis tapi henteu mayar biaya pengiriman.

Kumaha upami MOQ?

Tiasa disawalakeun.

Naon misi anjeun?

Nyayogikeun kaléng aluminium anu aman, ramah lingkungan, kualitas saé pikeun palanggan kami.

Hoyong damel sareng urang?