Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Kaléng Langsing

  • Aluminum can slim 250ml

    Aluminium tiasa langsing 250ml

    Aluminium tiasa langsing 250ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 134mm (jangkungna) / 54mm (diameter) / 200 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dipaké pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Bungkusan standar ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ