Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Kaléng Standar

  • Standard can 330ml

    Standar tiasa 330ml

    Aluminium tiasa standar 330ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 115mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dianggo kanggo inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Standar kemasan ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Standard can 355ml

    Standar tiasa 355ml

    Aluminium tiasa standar 355ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 122mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dipaké pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Bungkus standar ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Standard can 473ml

    Standar tiasa 473ml

    Aluminium tiasa standar Bahan Aluminium Alloy 473ml Ukuran (mm) 157mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dianggo pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Standar kemasan ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Standard can 500ml

    Standar tiasa 500ml

    Aluminium tiasa standar 500ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 168mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dipaké pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Bungkus standar ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ