Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Kaléng Aluminium

  • Stubby can 250ml

    Kandel tiasa 250ml

    Aluminium tiasa Stubby 250ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 92mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dianggo kanggo inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Standar kemasan ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Standard can 330ml

    Standar tiasa 330ml

    Aluminium tiasa standar 330ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 115mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dianggo kanggo inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Standar kemasan ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Standard can 355ml

    Standar tiasa 355ml

    Aluminium tiasa standar 355ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 122mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dipaké pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Bungkus standar ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Standard can 473ml

    Standar tiasa 473ml

    Aluminium tiasa standar Bahan Aluminium Alloy 473ml Ukuran (mm) 157mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dianggo pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Standar kemasan ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Standard can 500ml

    Standar tiasa 500ml

    Aluminium tiasa standar 500ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 168mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dipaké pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Bungkus standar ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Aluminum can slim 250ml

    Aluminium tiasa langsing 250ml

    Aluminium tiasa langsing 250ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 134mm (jangkungna) / 54mm (diameter) / 200 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dipaké pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Bungkusan standar ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Sleek can 200ml

    Ramping tiasa 200ml

    Aluminium tiasa ramping 200ml Bahan Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 96mm (jangkungna) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dianggo pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & kamasan: Bungkus standar ku Pallet sareng Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Sleek can 250ml

    Ramping tiasa 250ml

    Aluminium tiasa ramping 250ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 115mm (jangkungna) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dipaké pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Bungkus standar ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Sleek can 310ml

    Ramping tiasa 310ml

    Aluminium tiasa ramping 310ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 138mm (jangkungna) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dipaké pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Bungkus standar ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Sleek can 330ml

    Ramping tiasa 330ml

    Aluminium tiasa ramping 330ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 146mm (jangkungna) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dipaké pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Bungkus standar ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Sleek can 355ml

    Ramping tiasa 355ml

    Aluminium tiasa ramping 355ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 157mm (jangkungna) / 57mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dianggo kanggo inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pengemasan & Pangiriman Standar pengepakan ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ