Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Produk

  • Can Lids 200 SOT

    Tiasa Tutup 200 SOT

    200 SOT Gampang buka tungtung SOT & RPT Kacuali pérak tradisional tiasa tungtung, tungtung emas tiasa ogé aya, pikeun ningkatkeun kesan visual. Samentawis waktos, béda warna keran kanggo pilihan anjeun, sapertos héjo, biru, emas, hideung, sareng sajabana Numutkeun ka kabutuhan konsumén, hurup, kode sareng logo tiasa ditingalikeun dina tungtung permukaan sareng keran ku ukiran atanapi embossing. Pakét: Buleud karton sareng palét
  • Can Lids 202 SOT

    Tiasa Tutup 202 SOT

    202 SOT Gampang buka tungtung SOT & RPT Kacuali pérak tradisional tiasa tungtung, tungtung emas tiasa ogé aya, pikeun ningkatkeun kesan visual. Samentawis waktos, béda warna keran kanggo pilihan anjeun, sapertos héjo, biru, emas, hideung, sareng sajabana Numutkeun ka kabutuhan konsumén, hurup, kode sareng logo tiasa ditingalikeun dina tungtung permukaan sareng keran ku ukiran atanapi embossing. Pakét: Buleud karton sareng palét
  • Can Lids 206 SOT

    Tiasa Tutup 206 SOT

    206 SOT Gampang buka tungtung SOT & RPT Kacuali pérak tradisional tiasa tungtung, tungtung emas tiasa ogé aya, pikeun ningkatkeun kesan visual. Samentawis waktos, béda warna keran kanggo pilihan anjeun, sapertos héjo, biru, emas, hideung, sareng sajabana Numutkeun ka kabutuhan konsumén, hurup, kode sareng logo tiasa ditingalikeun dina tungtung permukaan sareng keran ku ukiran atanapi embossing. Pakét: Buleud karton sareng palét
  • RCDL SOT 202

    RCDL SOT 202

    202 RCDL SOT Gampang buka tungtung SOT & RPT Kacuali pérak tradisional tiasa tungtung, tungtung tungtung emas ogé sayogi, pikeun ningkatkeun kesan visual. Samentawis waktos, béda warna keran kanggo pilihan anjeun, sapertos héjo, biru, emas, hideung, sareng sajabana Numutkeun ka kabutuhan konsumén, hurup, kode sareng logo tiasa ditingalikeun dina tungtung permukaan sareng keran ku ukiran atanapi embossing. Pakét: Buleud karton sareng palét
  • Can beer 330ml

    Tiasa bir 330ml

    Tiasa bir 330ml Kisaran Alkohol: 2,5% vol - 8,0% vol Tipe bir: Bir Lager, Gandum Bir, Gagang Bir, Buah Bir Lulus ISO, Sértipikat HACCP OEM nampi Volume tiasa: 330ml / 500ml 24 kaléng per karton Bir anu dipasteurisasi Bir 365 Dinten Rak hirup Bir Minuman Alkohol  
  • Can beer 500ml

    Tiasa bir 500ml

    Tiasa bir 500ml Kisaran Alkohol: 2,5% vol - 8.0% vol Jenis bir: Lager Beer, Gandum Bir, Stout Beer, Buah Bir Lulus ISO, HACCP Sértipikat OEM ditampi Volume tiasa: 330ml / 500ml 24 kaléng per karton bir Pasteurized Beer 365 Days Rak hirup Bir Minuman Alkohol  
  • Lager beer 330ml & 500ml

    Lager bir 330ml & 500ml

    Tiasa bir 500ml Kisaran Alkohol: 2,5% vol - 8.0% vol Jenis bir: Lager Beer, Gandum Bir, Stout Beer, Buah Bir Lulus ISO, HACCP Sértipikat OEM ditampi Volume tiasa: 330ml / 500ml 24 kaléng per karton bir Pasteurized Beer 365 Days Rak hirup Bir Minuman Alkohol  
  • Wheat beer 330ml & 500ml

    Bir gandum 330ml & 500ml

    Bir gandum 330ml & 500ml Kisaran Alkohol: 2,5% vol - 8.0% vol Jenis bir: Lager Beer, Wheat Beer, Stout Beer, Buah Bir Lulus ISO, Sértipikat HACCP OEM nampi Volume tiasa: 330ml / 500ml 24 kaléng per karton Bir pasta 365 Days Shelf life Alkohol Minuman Bir  
  • Stout beer 330ml & 500ml

    Bir gagang 330ml & 500ml

    Bir gagah 330ml & 500ml Kisaran Alkohol: 2,5% vol - 8,0% vol Jenis bir: Lager Bir, Gandum Bir, Batang Goreng, Buah Bir Lulus ISO, Sértipikat HACCP OEM nampi Volume tiasa: 330ml / 500ml 24 kaléng per karton Bir bir Bir 365 Days Shelf life Alkohol Minuman Bir  
  • Stubby can 250ml

    Kandel tiasa 250ml

    Aluminium tiasa Stubby 250ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 92mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dianggo kanggo inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Standar kemasan ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Standard can 330ml

    Standar tiasa 330ml

    Aluminium tiasa standar 330ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 115mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dianggo kanggo inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Standar kemasan ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
  • Standard can 355ml

    Standar tiasa 355ml

    Aluminium tiasa standar 355ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 122mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dipaké pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Bungkus standar ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
12 Teras> >> Halaman 1/2