Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Taros Kami

Jinan Erjin Impor & Ékspor Co., Ltd.

Alamat

Gedong C, Donghuan International Plaza, Jalan Wétan Erhuan, Kacamatan Licheng, Kota Jinan, Propinsi Shandong 250100, Cina

Telepon

+ 86-531-88526806

+ 86-13256715179

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami