Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Kandel tiasa 250ml

Pedaran pondok:

Aluminium tiasa Stubby 250ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 92mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dianggo kanggo inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Standar kemasan ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ


Detil Produk

Tanda Produk

Aluminium tiasa Stubby 250ml

Bahan Alloy Aluminium

Ukuran (mm)

92mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup)

Warna Nyetak polos atanapi khusus
Anggo pikeun Minuman alkohol, minuman ringan, bir, soda, ...
Pakét & Pangiriman Pakét standar ku Pallet sareng Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
dav
dav

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami