Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Standar tiasa 500ml

Pedaran pondok:

Aluminium tiasa standar 500ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 168mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dipaké pikeun inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Bungkus standar ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ


Detil Produk

Tanda Produk

Aluminium tiasa standar 500ml

Bahan Alloy Aluminium

Ukuran (mm)

168mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup)

Warna Nyetak polos atanapi khusus
Anggo pikeun Minuman alkohol, minuman ringan, bir, soda, ...
Pakét & Pangiriman  Pakét standar ku Pallet sareng Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ
500ml can
500ml beer can

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami