Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Tiasa Tutup 206 SOT

Pedaran pondok:

206 SOT Gampang buka tungtung SOT & RPT Kacuali pérak tradisional tiasa tungtung, tungtung emas tiasa ogé aya, pikeun ningkatkeun kesan visual. Samentawis waktos, béda warna keran kanggo pilihan anjeun, sapertos héjo, biru, emas, hideung, sareng sajabana Numutkeun ka kabutuhan konsumén, hurup, kode sareng logo tiasa ditingalikeun dina tungtung permukaan sareng keran ku ukiran atanapi embossing. Pakét: Buleud karton sareng palét


Detil Produk

Tanda Produk

206 SOT Mudah kabuka tungtung

dav
dav

SOT & RPT

Kacuali pérak tradisional tiasa tungtung, tungtung tungtung emas ogé sayogi, pikeun ningkatkeun kesan visual. Samentawis waktos, béda warna keran kanggo pilihan anjeun, sapertos héjo, biru, emas, hideung, sareng sajabana Numutkeun ka kabutuhan konsumén, hurup, kode sareng logo tiasa ditingalikeun dina tungtung permukaan sareng keran ku ukiran atanapi embossing.

Pakét: Buleud karton sareng palét

1
1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk