Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Kaléng Kandel

  • Stubby can 250ml

    Kandel tiasa 250ml

    Aluminium tiasa Stubby 250ml Bahan Aluminium Alloy Ukuran (mm) 92mm (jangkungna) / 66mm (diameter) / 202 SOT (tutup) Warna Polos atanapi percetakan khusus Dianggo kanggo inuman Alkohol, minuman ringan, bir, soda,… Pakét & Pangiriman Standar kemasan ku Palét kalayan Film Pembungkus, dikirim ku 40'HQ