Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Kadatangan Anyar, Kaléng Aluminium 355ml Sleek

Salaku salah sahiji eksportir kaléng kaléng aluminium dua potongan ti Cina, kami ERJIN CAN berpengalaman sareng profesional pikeun ngadukung paket bir / minuman anjeun dina kaléng. Kaléng umum dianggo pikeun bir, anggur, minuman ringan, inuman énérgi, jus, téh, kopi, cai hérang, sareng sajabana sareng kami parantos ngekspor kaléng ka langkung ti 35 nagara.

Ayeuna tiasa ngetik anu anyar nyaéta Sleek 12oz 355ml anu mangrupikeun ukuran kaléng populér di Amérika Kalér sareng Kidul pikeun ngeusian Bir, Hard Seltzer sareng inuman anu hérang, sareng sajabana Dibandingkeun sareng standar standar 12oz 355ml kaléng, kaléng 355ml tiasa langkung luhur dina rak sareng langkung pikaresepeun pikeun konsumén. Ayeuna, Amérika Kalér nyanghareupan kakurangan kaléng alumunium anu belum pernah terjadi kumargi ningkatna kabutuhan pasar tina inuman kaléng anu langkung gampang dicandak atanapi dijual dina jalur. Langkung seueur konsumen ngonsumsi bir atanapi minuman ringan di bumi sanés réstoran nalika pandemi COVID-19. Teras kanggo produsen bir atanapi minuman, kaléng aluminium langkung bungkus langkung saé. Janten 12oz 355ml tiasa jinis langsing bakal janten hiji pilihan deui.

Henteu janten masalah anjeun panyadia jasa pangalénan seluler, distributor atanapi pangguna langsung tina kaléng, kami ngabagéakeun pamundut anjeun sareng bakal nyayogikeun jasa pangsaéna.

Kami ogé nawiskeun di handap produk, cetak atanapi pérak atanapi desain khusus dimungkinkeun.

1. Kaléng aluminium
-Standard 250ml (Stubby one) / 330ml / 355ml (12oz) / 473ml (16oz) / 500ml
-Sleek 200ml / 250ml / 310ml / 330ml /

-Slim 250ml

2. Aluminium tiasa bérés
-200/202/206 tipe SOT / RPT B64
-202 tipe SOT / RPT CDL

3. genep bungkus Plastik tiasa wadah                                                       

Kaunggulan urang:

1. Kapasitas produksi kami pikeun kaléng aluminium nyaéta 4 juta per dinten sareng urang tiasa minuhan paménta ageung konsumén dina waktos anu singget;

2. produk Béda pikeun pilihan anjeun;

3. Pangalaman ékspor beunghar kaléng aluminium anu ngabantosan anjeun pikeun ngahémat waktos sareng nyingkahan résiko anu teu dikenal;

4. Produk-kualitas luhur, harga kalapa sareng jumlah minimum order;

Janten punten tong ragu ngahubungi kami upami anjeun hoyong terang deui, Email: sales1@erjincan.com

 


Waktos Post: Sep-02-2020