Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Warta perusahaan

  • Buka Pasar Rusia Jauh Wétan

    Dina bulan Agustus 2020, angkatan munggaran bir Hideung Beauty hasil dianteurkeun ka pasar Jauh Rusia. Salaku mérek bir terkenal pabrik JINBOSHI, ieu mangrupikeun mimitina bir Hideung Beauty lebet ka pasar Rusia. Taun-taun ayeuna, paménta bir kualitas luhur nyaéta ...
    Maca deui
  • Kadatangan Anyar, Kaléng Aluminium 355ml Sleek

    Salaku salah sahiji eksportir kaléng kaléng aluminium dua potongan ti Cina, kami ERJIN CAN berpengalaman sareng profesional pikeun ngadukung paket bir / minuman anjeun dina kaléng. Kaléng anu seueur dianggo pikeun bir, anggur, minuman ringan, inuman énérgi, jus, téh, kopi, cai hérang, sareng sajabana sareng urang ...
    Maca deui
  • Pameran Jinan Erjin dina Pameran Canton Online ka-127

    Unggal taun, Canton Fair narik pembeli ti sakumna penjuru dunya pikeun ngariung di Guangzhou kanggo mésér barang, sumber sumber sareng pangalaman tukeur. Éta katelah "Pameran No. 1 Cina". Kusabab sumebarna COVID-19 global, Pameran Canton ka-127 dilaksanakeun dina ...
    Maca deui