Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Buka Pasar Rusia Jauh Wétan

Dina bulan Agustus 2020, angkatan munggaran bir Hideung Beauty hasil dianteurkeun ka pasar Jauh Rusia. Salaku mérek bir terkenal pabrik JINBOSHI, ieu mangrupikeun mimitina bir Hideung Beauty lebet ka pasar Rusia.

Taun-taun ayeuna, paménta bir kualitas luhur naék di Rusia. Samentawis éta, Cina parantos lami ngamajukeun bursa ékonomi sareng Wétan Jauh Rusia.

"Babaturan ti Cina ngadorong kuring pikeun ngamimitian mikirkeun ngimpor bir di Rusia", Said Victor Loginov, importir bir Hideung Beauty. "Seueur jalma di dieu humandeuar yén teu mendakan bir kualitas luhur di jero negeri, sareng éta hoyong diajar téknik pembuatan bir ti nagara sanés".

Tungtungna, Victor ngahubungi JINBOSHI sareng ngagaduhan uleman pikeun nganjang ka pabrik bir. Nopémber kamari, saatos ngadatangan JINBOSHI sareng nyobian bir kami, Victor wareg sareng pamrosésan pabrik sareng téknologi.

Padahal penjualan bir henteu saé kusabab coronavirus, karajinan bir kualitas luhur masih tiasa kéngingkeun pasar na.

Nalika urang ngahontal Koswara ku telepon, anjeunna resep nyarioskeun tentang pembuatan bir, sareng anjeunna resep nyarioskeun perkawis bir di masa depan di Rusia. Sawala kami, Samentawis éta, ngahontal deui bapa ti - balik 12 bulan ka nalika Victor mimiti ngobrol sareng urang online. "Upami urang tiasa ngimpor barang-barang sanés anu didamel di Cina, naha urang ogé tiasa ngimpor bir Cina?" Gagasan Victor pikeun nyobaan ngimpor bir Cina tungtungna ngajantenkeun kanyataanna dina 2020 taun.

"Jujur, kuring parantos nyobian ampir unggal bir nalika kuring nganjang ka Cina", saur Victor, "teras tungtungna kuring tungtungna sareng Hideung Beauty. Éta mangrupikeun hal anu kuring leres-leres ngahargaan sabab kuring mendakan pasangan anu saé di Cina ”.

Alesan sanés anjeunna caket sareng Hideung Beauty: sadaya hop sareng ragi anu urang angkat sumberna ti Éropa atanapi Amérika. Éta mangrupikeun bagian penting tina panyedian bir anu saé, saur anjeunna. “Éta salah sahiji sumber karesep kuring pikeun bisnis bir kuring. Ieu mangrupikeun hal anu kuring ngaapresiasi pisan ”, Victor ngulang deui.


Waktos Post: Sep-02-2020