Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13256715179

Tiasa Tutup

  • Can Lids 200 SOT

    Tiasa Tutup 200 SOT

    200 SOT Gampang buka tungtung SOT & RPT Kacuali pérak tradisional tiasa tungtung, tungtung emas tiasa ogé aya, pikeun ningkatkeun kesan visual. Samentawis waktos, béda warna keran kanggo pilihan anjeun, sapertos héjo, biru, emas, hideung, sareng sajabana Numutkeun ka kabutuhan konsumén, hurup, kode sareng logo tiasa ditingalikeun dina tungtung permukaan sareng keran ku ukiran atanapi embossing. Pakét: Buleud karton sareng palét
  • Can Lids 202 SOT

    Tiasa Tutup 202 SOT

    202 SOT Gampang buka tungtung SOT & RPT Kacuali pérak tradisional tiasa tungtung, tungtung emas tiasa ogé aya, pikeun ningkatkeun kesan visual. Samentawis waktos, béda warna keran kanggo pilihan anjeun, sapertos héjo, biru, emas, hideung, sareng sajabana Numutkeun ka kabutuhan konsumén, hurup, kode sareng logo tiasa ditingalikeun dina tungtung permukaan sareng keran ku ukiran atanapi embossing. Pakét: Buleud karton sareng palét
  • Can Lids 206 SOT

    Tiasa Tutup 206 SOT

    206 SOT Gampang buka tungtung SOT & RPT Kacuali pérak tradisional tiasa tungtung, tungtung emas tiasa ogé aya, pikeun ningkatkeun kesan visual. Samentawis waktos, béda warna keran kanggo pilihan anjeun, sapertos héjo, biru, emas, hideung, sareng sajabana Numutkeun ka kabutuhan konsumén, hurup, kode sareng logo tiasa ditingalikeun dina tungtung permukaan sareng keran ku ukiran atanapi embossing. Pakét: Buleud karton sareng palét
  • RCDL SOT 202

    RCDL SOT 202

    202 RCDL SOT Gampang buka tungtung SOT & RPT Kacuali pérak tradisional tiasa tungtung, tungtung tungtung emas ogé sayogi, pikeun ningkatkeun kesan visual. Samentawis waktos, béda warna keran kanggo pilihan anjeun, sapertos héjo, biru, emas, hideung, sareng sajabana Numutkeun ka kabutuhan konsumén, hurup, kode sareng logo tiasa ditingalikeun dina tungtung permukaan sareng keran ku ukiran atanapi embossing. Pakét: Buleud karton sareng palét